Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2009 01:18 - Задушевна вечер, чалгия за душицата... Тъпи хора.
Автор: gerituuu Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2700 Коментари: 6 Гласове:
0

Последна промяна: 22.07.2009 01:20


Един брой гладно, уморено, главоболно аз се довлачи вкъщи преди има-няма 2 часа.
Гадна, мизерна, малоумна чалгия.
Кои 300 дяволи ме накараха да се самобичувам емоционално и да удостоя с присъствието си "лятната сензация", концерт-помия майсторите, най-големите имена с най-малките букви... ?!? Мдам, признавам си, че ме е срам, че съм отишла. Шейм он ми, в момента обмислям самонаказание.

Основно - дъвкане на кокал от разярени ротвайлери и предсмъртни стенания на разгонен котарак беше онова, което бих предполагала, че чувам, ако не осъществявах и зрителна връзка с обектите, клатещи де-що-за-клатене-има по сцената на живота си. И не случайно използвам животински образи. Ние едва ли скоро ще разбираме езика на животните, но те пък, ако се продължава с тия ми ти въз-поетични кривини, вероятно скоро ще ни разбират нас. Защото сме стигнали нивото на първичките анималистични пориви - храна, вод(к)а и целогодишен размножителен период царуват у наше село.

Не намирам смисъла. Заедно с дрехите и задръжките пада и коефициента на мисловен процес, поредната захаросана бездарница ми квичи, че "станала русата и черната", а някакъв нахален с присъствието си, изживяващ се като Казанова ми демонстрира, че единствените му математически умения са да повтаря "триииии четириии!" докато получа алергия към гласа му и на публиката почне да и капе косата от радиоактивността на гласовите му струни. Е, имаше и специални ефекти - много дим (от цигарите на всички заобикалящи ме) и демоснтрация на клип на живо - цигански бой на 2 метра от скромната ми особа.

Ей, чудя се дали пък не трябваше да остана до финала, дали нямаше шанс чалга-генът ми да бъде отключен, да вържа пендарите и да отида да изскоча само по тях от огромната изкуствена торта на сцената!? Все пак малките момиченца вече не мечтаят да станат балерини, а друсат памперси в ритъма на последния ориентало-сръбско-взаимстван хит.


И за който се чуди - не, не съм поела на крехките си плещи цялото "творчество" на родните гласовити диви и утвърдени тарикати в бранша. Отидох в ранния час 20.20, заех неудовлетворяващо слуха ми място и се чудех от кое повече да ме е страх - дали от тонколоните или от няколкото цигански клана, които спокойно можеха да използват "събитието" за я някоя сватба, я някое кръщене. И беше едва 21 часа, когато на горкия тъмнокож дребен чичко му скочи широкоплещестата "дама", в комплект с хилещата и се приятелка. Ех, емоции... Към 21.30 победоносно се изнесох от подивялата глутница, осъществих разходка, водопой и намусено пак почнах да човъркам из високоинтелектуалните занимания на публиката т.е. сръгах няколко моми докато въртяха кръшни кючеци. И защо ли ми беше разкривена в неудовлетворение физиономията... то ми личеше, че съм изпаднала в екстаз от невъобразимо стойностните изпълнения, творческите пориви на несъмнени таланти, намерили израз и въплъщение в прочувствените нервни кризи на подскачащи по сцената кифльоци. А, момент... те пеели?!

Час по късно с облекчение закуцуках към едно такси, цвъкнах се на задната седалка и моментално вледених мазната усмвка на шофьора като културно изисках чалга да не чувам. Той човекът хаус и денс слушал, абе, ако щеш и лай на аляски хъскита ми пусни, само спри чалгията!

А, щях да забравя да поздравя всички нахални, смотани, безобразно слабоумни обкръжаващи ме през онези тежки за мен часове русенски жители от мъжки пол, които най-щедро предложиха услугите си за всякакъв вид действия, за които в някои американски щати спокойно мога да ги осъдя. Понеже съм убедена, че има поне една идиотска песен с име "Чупката"/"Разкарай се"/"Освободи нежното ми съществуване от тежестта на безмерната си простотия" (е, последната е под съмнение), нека поздравът бъде с нещо максимално жестоко по техен вкус.

П.С. Някой да ми напомни за следващото мероприятие със сходен характер да се покрия някъде, за да се "порадвам" после само на руините - тонове изпочупени плочки, тонове пластмасови бутилки и тонове атрофирали мозъчни клетки.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Бях нощна смяна.
22.07.2009 10:22
Клиентите, които идваха от там, бяха толкова превъзбудени и лигави... С надписи по дрехите "Андрея"(може и АндреА да е, не знам). Имаше и такива, които се прибираха в 7 сутринта, почти на собствен ход.На тях па може да им е харесАло, знаеш ли?!
цитирай
2. vasmer - много добро :)
22.07.2009 12:20
Поздравления за постинга! :)
цитирай
3. gerituuu - :P
22.07.2009 15:40
Russaliq, даже съм убедена, че им е харесало. Това си е техния "стил" все пак ;)
Vasmer, благодаря, отдавна не бях си изливала така душата :Pp
цитирай
4. nevito93 - :)
14.09.2009 12:05
haha geri ti kakto obichash chalgata .. :D {}
цитирай
5. gerituuu - {}
14.09.2009 12:50
Ха, Невиии, u're back (happy)
цитирай
6. анонимен - Интересный форум для женщин
24.10.2012 19:38
Пользователи форума <a href="http://forum.justlady.ru/index.php?showtopic=1404">justlady.ru</a> расскажут о лучших новинках и трендах из мира красоты и моды, помогут выбрать собственный индивидуальный стиль, поделятся секретами молодости и здоровья. www.justlady.ru – это крупнейший в Рунете женский форум, где ежедневно обсуждаются более 100 000 тем. Наш форум дарит уникальную возможность поделиться своими проблемами и радостями, откровенно поговорить о сокровенном, спросить совета и рассказать о своем опыте, пообщаться со старыми друзьями и приобрести новых.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gerituuu
Категория: Лични дневници
Прочетен: 200376
Постинги: 47
Коментари: 150
Гласове: 1911
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031