Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2010 00:24 - Образно казано.. :)
Автор: gerituuu Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4164 Коментари: 6 Гласове:
1



Дъждовна вечер, а даже не ми е до оплакване :) Никак не обичам да нося чадър, особено разпънат над главата ми, особено пък не ми се нрави нелепия момент, в който накланям чадъра, за да се размина с някого и точно тогава "освежителна" доза благодат ми се излива отгоре. За това - по-добре без чадър :) Да не говорим за още по-нескопосаната ситуация, когато едни дребнички като песъчинки капчици сякаш право през дрехите ми преминават и цялата настръхвам, но пък и да нося чадър не е съвсем подходящо, и така животът ми преминава в разни междинни, скучно некатегоризирани битовизми, та чудейки се дали да си отворя противния чадър, пропуснала съм да видя, че слънцето е изгряло. Образно казано. Жалко, ако го допускам. Нещо като средното между прилив и отлив, ха сега, де?! Та, прибрах се аз с полу-мокра, полу-суха коса и не-съвсем-влажни, но пък съхнещи дрехи, взех си шоколадов бонбон и продължих да се хиля на тазвечершните бисери. Започнала съм да водя несвойствено нездравословен живот. Но пък може да се каже, че компенсирам с порции смях.
Снощи гледах един филм.. Не, че съжалявам, че го гледах, но да кажем, че не бих го препоръчала. Ама хайде, да поупражним английския. Друго си е то руският, от който и думичка не хващам, та ми се провали заплануваният филмов следобед и понастоящем усещам горчив привкус. За утре се очертава "отборно" гледане на "страшен" филм, не е за моята психика тая работа, интуицията ми вещае буря, ама кой знае, може да е забавно (: "Аз съм пълнолетна и не мога да гледам филми с чудовища" - заявявам го съвсем отговорно и пет пари не давам, че за някои може да е инфантилно. За мен пък е тъпо да си напрягам съзнанието с цел евентуално безвредно покачване на адреналина, посредством разни нискобюджетни залагалки със слузест (къде метафорично, къде буквално) сюжет. Както наскоро прочетох, "Герои, които тръгват да проверяват разни странни звуци в хорър филмите, направо си заслужават да умрат". Споменаването на "страшни" филми автоматично и първосигнално възпроизвежда в ума ми образа на Парис Хилтън, умираща с ръждясала тръба, забита между очите в "Къщата на восъка". Е, там поне няма чудовища, но според просветени зрители, аз се числя към оскъдня брой непукисти, които са успели да спят като.. къпани.. след прожекцията. Всъщност не можах да гледам "Няма място за старите кучета", обилното количество кърво-наподобяваща субстанция още в началото ми дойде в повече. За това - без него.
Не зная коя е подходящата песен. Може би тези.. заради гласа и.. Ако можех да пея поне правилно, за което винаги съм мечтала, ето така щях да ги изпея..





Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Абе маце.
09.07.2010 09:05
Щях да започна с Dude, ама гледайки снимката ми става ясно, че не си пич. Как е възможно толкова много да си написала, а толкова малко ясни идеи да има? С чадър, без чадър, мокра, суха, обичам, не обичам, английски, руски - и без заглавия на филми. Как да се ориентира човек? Пък нали идеята е да бъде прочетено, разбрано и оценено? Иначе няма никаква полза/смисъл от писането. Онова с филмите на ужасите също не стана ясно - харесваш ли ги или не? И ако ги харесваш, как така се страхуваш? Ако не - защо изобщо ги гледаш? Образът на любимата на цялото население на света П. Хилтон с тръба в главата наистина е несравнимо видение, а за старите кучета - трябвало е да го изгледаш, истински добър е. Виж за песните е друга работа. Не ми стана ясно всичко, което пее певицата, ама предполагам на тебе ти е по-ясно. Едно нещо ясно си представих обаче - една тъмна сцена, тиха музика и ти пееш същата бавна песен (втората част). И танцуваш. Облечена с ориенталска рокля. Как ти изглежда? :)
цитирай
2. gerituuu - Абе, dude,
09.07.2010 09:30
първо, по моите стандарти, това въобще не е много.
Второ - това е твоята визия за нещата :) На мен ми е нужно да си пиша тук, защото тук съм си свикнала, не държа никой да го прочита, да го разбира или оценява. Не го казвам с негативна нотка. В този смисъл, разковничето за лично моята полза се крие в категорията на блога. Сега, преди да се зачудиш защо в такъв случай не си драскам в хартиен дневник, който да е наистина личен, ще ти кажа, че и такъв си имам. Мда, обаче съм привързана към този блог. Простичко :) Наистина ми става по-добре :)
Филми на ужасите не мога да гледам сама, когато има диаболични образи. С друг хора наоколо, най-мнгоо веднъж годишно, мога да изгледам някой, даже става забавно. Ама.. не онези с водопадите от кръв и 12-глави извънземни, които кльопат безотговорната младеж наоколо.
Последното: как да ми изглежда? - абстрактно. Аз бих збрала перли като основен мотив всъщност. Но, повярвай ми, ако ме чуеш да я пея, ще ти секнат фантазиите.
цитирай
3. анонимен - Да бе, да!
09.07.2010 12:04
"не държа никой да го прочита, да го разбира или оценява" - това го разправяй на някой третокласник! ;) Ако беше така, щеше да си пишеш само в собствения "домашен" дневник.
А относно пеенето: веднъж случайно се разпях докато се разхождах по улицата и два гълъба на секундата получиха мозъчен кръвоизлив и умряха, така че къде се слагаш във "Висшата лига" на фалшивопеещите? :)
цитирай
4. gerituuu - А не ли, бе
09.07.2010 20:13
Когато държа - не го пиша по този начин. Другият дневник е предназначен да не бъде прочетен.
За гълъбите.. остави се, че днес гледах един филм... Уфф..
Само информативно, ти ли през цялото време пишеш анонимните коментари, защото ми се струва, че сега е друг човек?
цитирай
5. анонимен - Ами да.
09.07.2010 21:34
Предишните два коментара са мои; просто ми стана леко интересно. Не се притеснявай, няма да ти досаждам повече.
цитирай
6. gerituuu - Ха, не се притеснявам, защото не ...
09.07.2010 22:16
Ха, не се притеснявам, защото не досаждаш, не ме разбирай погрешно. Всъщност питах за коментарите от останалите постове.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gerituuu
Категория: Лични дневници
Прочетен: 200371
Постинги: 47
Коментари: 150
Гласове: 1911
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031