Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2016 09:34 - Пеперуди в стомаха и ..бръмбъри в главата .
Автор: katara Категория: Тя и той   
Прочетен: 3735 Коментари: 9 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                      


www.parallelreality-bg.com/statii/control/348-2011-07-21-16-49-00.html

Програмиране „Монарх“ –
история, техники и приложения
 
Статии - Контрол над съзнанието и програмиране
Написано от H.   
Четвъртък, 21 Юли 2011 19:47


image

Дълго време се чудех дали изобщо да отварям този въпрос по начина, по който смятам да го направя. Темата е много популярна на запад, но досега не е била представяна систематично и адекватно в България. Това е така по няколко причини. На първо място, предполагам, че българите попадали на тази информация или не са се задълбочили в нея, приемайки я за нещо далечно, несъзнавайки нейния магнитуд и значение за това как се формира световното обществено настроение днес (а оттук и собствения ни живот), или изобщо не са зацепили информацията по принцип. Което е разбираемо предвид, че това е цяла, невероятно комплексна наука (чиито корени не лежат в този свят) изплетена от тънкости, множество пластове и дълбоко окултни значения. И тъй като отскоро имам основания да смятам, че жертви на проекта съществуват и в нашата страна, без да маниернича излишно, предупреждавам че някои елементи, думи и детайли изложени в тази статия, могат да доведат до активация и непредвидени последици за хора преминали през този вид травма.

 

Колкото до останалите, чувствайте се също предупредени, защото материята е свързана с доста негативни аспекти, които въплъщават Тъмната страна в нейната чиста форма. Навлизам в темата защото цялата ни съвременна култура е белязана от това „нещо“ и това ще се засилва все повече и повече. А „нещото“ се нарича „проект Монарх“. И този материал е най-подробното, дълго и комплексно изследване в българската мрежа към днешна дата, което се опитва да обясни възможно най-просто (доколкото това изобщо е възможно) и детайлно множеството измерения на този проект. Допълнително към това, много детайли и взаимовръзки описани тук няма как да узнаете дори от интернет, защото съм открил и сглобил сам по различни методи, включително ОИТ. Препоръчвам дори на тези, които се запознати с материята да прочетат текста. Днес със сигурност ще научите нещо ново.

Въведение

Сред умелото разиграване на наивните народни маси, лежи едно от най-жестоките деяния, извършвани върху част от човешката раса. Форма на системен контрол над съзнанието и програмиране, които са се просмукали във всеки аспект на обществото от близо 50 години. За да се убедят в това, някои може да се нуждаят от ново преглеждане на предубедените си идеологии, отнасящи се до дуалистичната същност на човечеството.

Решаването на философският въпрос дали ние сме наследствено добри или наследствено лоши е равносилно на оформяне на възприемането ни за реалността; и по-специално на духовните вариации в рамките на уравнението, наречено живот.

Това тълкувание е потвърдено от разсекретените документи на американското правителство, от хора, някога свързани с американските интелектуални общности, от исторически писания, от изследователи с широки познания в контрола над съзнанието, от публикации на практикуващи доктори по психическо здраве, както и от интервюта, взети от оцелели, станали обект на твърде сложната форма на основан върху травма контрол на съзнанието, наречен „програмиране Монарх“.

Още едно предупреждение към тези, които знаят, че са оцелели (ако има такива сред вас) от интензивен и системен контрол над съзнанието и/или някаква форма на ритуално посегателство: в тази статия има много отключващи съзнанието моменти. Поради тази причина, ви препоръчвам да не я четете, освен ако нямате подходяща поддържаща система или ако имате напълно реинтегрирана персоналност. Тази статия ще разгледа произхода на програмирането Монарх и някои от неговите методи и символи.

Потретвам – този материал съдържа смущаващи факти, които могат да активират оцелели от тази програма!

Бяхте предупредени за това 3 пъти. Оттук нататък четете на ваша отговорност. Ако по някакъв начин усетите активиране или сменящо се настроение докато четете материала, ако тялото ви реагира странно,моментално се обградете с кафява светлина и спрете да четете. Продължете по-късно, когато сте напълно заземени и защитени.

Някои древни мистични групи, като гностиците, виждат пеперудата като символ на гнилата плът. „Ангелът на Смъртта“ (спомняте ли си Менгеле?) в гностичните произведения на изкуството е изобразен, смачкващ пеперуда.

Марионетката е кукла на конци, която се контролира от своя господар. Програмирането Монарх се нарича още „синдром на марионетката“. Друг използван термин е и „висша (съвършена) тренировка“, а някои ментални терапевти я знаят като „последователност от стимулации на определени ответни реакции“. Лично аз смятам, че може да съществува и буквално тълкувание на термина „Монарх“. Нека не забравяме, че „монарх“ преди всичко означава „владетел“ и дори „властелин“, а когато говорим за този проект, говорим именно за тип „владеене“ и притежаване на безволеви човешки същества. Предвид, че владетелите на върха на пирамидата се явяват именно 13-те фамилии на илюминати, които са потомци на генеалогичните аристократски фамилии още от вавилонско време (така например родословното дърво на Ротшилд може да се проследи чак до Нимрод, а тези, които са чели анализите ми за окултните корени на известните празници знаят кой е той). Предвид, че кралете винаги са имали роби и всеки е изпълнявал тяхното желание поради „божественото им право да управляват“, за мен е много близо до истината, че проекта може да е кръстен чисто архетипно именно на концепцията за управление над другите в контекста на подчиняване волята на човешките същества. Предвид че илюминати обичат такива заигравки, за мен е учудващо, че никой от изследователите досега не е допускал тази възможност. Не отричам обяснението с пеперудата, най-малкото защото е доказано, че тя е основен символ за хората преминали през това (както ще бъде показано по-нататък), но символиката на тайните общества никога не е еднозначна и съдържа множество нива.

image

Проект Монарх най-добре може да се опише като форма на структурирана дисоциация и окултна интеграция, целящи да раздробят съзнанието на множество личности, в една обща систематична рамка

Оцелелият е наричан „роб“ от програматора или хендлъра, който на свой ред е възприеман като „господар“, „ангел“, „възнесен учител“ или „бог“. Много хендлъри избират окултни имена, с които да бъдат разпознавани от жертвите си. По този повод – над 90% от ченълингите от 50-те години насам до днес, са вследствие на предпрограмирана информация в съзнанието на „канализатора“, който е програмиран Монарх-роб. Забележете че всички ченълинги идват или от САЩ, или от Великобритания, или от Австралия, или от Канада – главните центрове на Монарх-програмирането. В момента са много популярни ченълите от „ангели“, по които всички new age-ъри се превъзбуждат и които най-често не са нищо повече от едно от три неща: 1. Поставена изкуствено, пред-програмирана информация от програматора в съзнанието на жертвата, която се активира в избран от хендлъра момент; 2.Алтернативна самоличност във фрагментираната матрица на съзнанието на канализатора, който всъщност е Монарх-роб (затова и много често канализатора започва да говори с друг глас). 3. Сателитна трансмисия от сателитите на NSA.

Един от първите опити на правителството в тази посока е Шърли Маклейн, която канализира всякакви неща през цялото време, казвайки че това е от нейни „минали животи“. Шърли Маклейн е ключов Монарх-роб и знае прекрасно какво прави.

Знам че за много хора всичко това звучи пресилено, невярно и неразбираемо, но с времето всичко ще си дойде на мястото, просто отворете съзнанието си, допускайки идеята, че нещата не са такива, каквито изглеждат. Ако не можете да направите това, което в крайна сметка е основен принцип за човека занимаващ се с езотерика (да отвориш съзнанието си), то е безсмислено да продължавате да четете.

И така. Около 75% от жертвите са женски индивиди, тъй като те притежават по-висока поносимост към болка и са склонни да се фрагментират по-лесно от мъжете. Чрез травмиране хендлърите целят разделяне на психиката на обекта на зони, където да се помещават отделните самоличности.

image
Програмирането се осъвременява и подсилва периодично чрез визуални, слухови и писмени средства. През 1940 г., илюминати започват да използват филмите „Магьосникът от Оз“ и „Алиса в страната на чудесата“ на Дисни като програмни теми на хора, превръщайки ги в тотално контролирани роби. (Малко отклонение: Луис Карол страдал от безсъние и хронична мигрена, които в контакт с някои халюциногенни гъби го вкарвали в различни състояния на съзнанието. Личното ми мнение е, че в такива моменти той е бил повлиян от дадени същности, които са можели да видят потенциала на творбата му, която освен прекрасни философски и езотерични концепции носи и много окултни и удобни за програмиране мотиви. Имайки предвид, че всичко се случва не-линейно този вариант изглежда много приемлив за мен и ще видите същия сценарий, когато дочетете докрай анализа на „Вълшебникът от Оз; разбира се всичко това съдържа в себе си и по-висшата перспектива на Висшите Аз). „Fantasia“ на Дисни има същият статус (Менгеле обичал да програмира деца чрез „Fantasia“). Всички тези творби са дълбоко пропити от окултна символика. Други, по-съвременни ползвани шаблони са „StarWars“ и „StarTrek“. Това са петте най-популярни теми ползвани и до днес.

Пирамидалната структура в света на програмирането

Тук ще представя властовата йерархията според която програмирането се случва и функционира в низходящ ред, след което ще дам някои допълнителни разяснения:

 

Илюминати – 13 фамилии

Програматори – работят в програмиращите центрове, които обикновено са базирани в различни институции или лабораторни съоръжения

Контрольори – когато човек е програмиран, на тях им се дава контрольор, който действа като свръзка между програматора и хендлъра

Хендлъри – програмирани хора, които са поставени да надзирават дадени роби, знаейки някои от техните кодове за достъп

Роби – на жаргона програмирането, всички хора, които са програмирани, се наричат роби

Това е йерархията чрез която света на програмирането работи. Програмираният човек най-често е женен за своя хендлър. Понякога самият родител е хендлъра. Човекът, който направлява деня и програмирането ден-за-ден на роба, е хендлъра.

Противно на това, което си мислите, всички гореизложени нива са програмирани (както казах в началото), най-вече самите илюминати, които доброволно се подлагат на това, защото е част от окултната им култура.

Хората на ниво хендлър/роб, дори не подозират, че са програмирани. Те усещат, че нещо не е наред, но реално нямат представа какво се случва. Хендлърът рапортува на контрольора. Контрольорът съответно също е програмиран, но знае каква е неговата функция и направлява нещата и програмираните хора в съответната област. Контрольорът рапортува на програматора, в контекста на това дали има нещо да бъде добавено или коригирано към програмирането на някого. Ако евентуално това се наложи, робите могат да бъдат заведени до програматора и после върнати обратно.

Хендлър може да бъде баща на семейство или учител в училище. Когато човекът започва да остарява, той обикновено се обвързва и става хендлър на спътника си. Това са планирани бракове и не са случайни. По принцип хендлър на даден роб е някой от противоположния пол. Тъй че доста често имаме ситуация, в която мъжа и жената са хендлъри един на друг. Хендлърът е програмиран да знае как да се грижи за роба си и може да има повече от един роб. Хендлърите са програмирани да знаят как да постъпват в определени ситуации. Например ако програмирането у роба по някаква причина започва да се срива.

Тази система не е перфектна, но поддържа успешно един Тъмен свят с неговите хиляди разклонения и функции вече няколко десетилетия.

      
Ужасно е човек внезапно да установи,
че цял живот не е казвал друго освен истината.

 

Оскар Уайлд

     със съкращение /  


          www.parallelreality-bg.com/statii/control/348-2011-07-21-16-49-00.html
  1.  
  2.  

 

 



 



Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. katara - www.parallelreality-bg.com/statii/control/348-2011-07-21-16-49-00.html
09.08.2016 09:36

„Знам че за много хора всичко това звучи пресилено, невярно и неразбираемо, но с времето всичко ще си дойде на мястото, просто отворете съзнанието си, допускайки идеята, че нещата не са такива, каквито изглеждат. Ако не можете да направите това, което в крайна сметка е основен принцип за човека занимаващ се с езотерика (да отвориш съзнанието си), то е безсмислено да продължавате да четете.“
цитирай
2. krassko - Тцъ -тцъ - тцъ
09.08.2016 09:44
Това като го чете някой с по слаба психика и без да го програмират ще стане роб :)

Горките хора. Затова трябва да се грижим за тях ;)
цитирай
3. milady - Авторът на този материал е мой абсолютен фаворит в Мрежата.
09.08.2016 10:00
колега, красско !
надали някой с мека глава и слаб ангел..
ще издържи и 5мин. на това ..предизвикателство..
Добре е, че се усмихвате все още ;)
като гледам тези решетки във вашия блог ?!!
Хубав ден от мен !

цитирай
4. saankii - има и др, по готини техники.. www.parallelreality-bg.com/statii/control/318-imprint.html
09.08.2016 10:34
Пеперудата е много силен символ в НЛП
/ нервно лингвинистичното програмиране...
Тя винаги е сигнал за фрагментация на АЗ/а
и борбата между разнопосочните идеи в Ума ..
Тези хора/ предимно млади жени/
които страдат от това личностно
разстройство се наричат „Монарх Барби“
според НЛП „Монарх“..
Холивуд/ Свещената гора/ е създаден основно с тази цел..

wwwality-bg/statii/control/348-2011-07-21-16-49-00
цитирай
5. milady - milady.blog.bg/technology/2014/02/19/shto-e-imprint.1240351
09.08.2016 10:52
.......внимавайте в чий филм „играете “....

;)))
цитирай
6. anin - Юлкаа,
09.08.2016 11:32
Мн. дълъг текста, дай кратката версия! ;))
цитирай
7. sestra - Ахм, Юлия,
09.08.2016 18:53
дон Хуан какво би ти казал за това четиво?... Защо ми се струва, че би го определил като творение на човек-пръдня, която се взима насериозно*? Чувството за собствена значимост...!
*можем да обясним на читателите ти що е то човек-пръдня според Кастанеда, ако смяташ, че има нужда
цитирай
8. katara - sister !!
10.08.2016 12:43
много добра идея ..
айде да направим коопрадъкшън...
„ Човекът пръдня“...
/в блогосферата ;)))
tenks for this idea...
цитирай
9. sestra - Хаахаха :)
12.08.2016 10:36
katara написа:
много добра идея ..
айде да направим коопрадъкшън...
„ Човекът пръдня“...
/в блогосферата ;)))
tenks for this idea...

Има, има.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: katara
Категория: Тя и той
Прочетен: 1076456
Постинги: 468
Коментари: 2718
Гласове: 3937
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031